Ondersteuning van Totta en TNS NIPO

Wanneer u kiest voor Gemeente@home, dan kunt u rekenen op de kennis en ervaring van TNS NIPO, het grootste markt- en opinieonderzoeksbureau van Nederland en Totta, het fullservice onderzoeks- en adviesbureau met een eigentijdse werkwijze en visie.

TNS NIPO heeft in de afgelopen 25 jaar veel ervaring opgedaan met panelonderzoek. Als eerste in Nederland heeft het NIPO al in de jaren ’80 1.000 respondenten uitgerust met computers en modems met als doel om op een moderne en efficiënte manier onderzoek te doen.

Totta

Vandaag de dag beschikt TNS NIPO over een database van 140.000 personen die wekelijks bereid zijn om vragen over diverse onderwerpen te beantwoorden. Vanuit deze grote ervaring op het gebied van elektronisch panelonderzoek is veel kennis opgedaan hoe enerzijds gezorgd kan worden voor het onderhoud aan het panel en anderzijds hoe de respons (het meewerken aan onderzoek) vergroot kan worden. 
Belangrijk bij panelonderzoek is dat het panel continu onderhouden moet worden. Uit praktijkervaring blijkt dat panelleden verloren gaan (de ‘mortaliteit van een panel’) en dat er voortdurend nieuwe panelleden moeten worden gezocht om de representativiteit te waarborgen. Wij waarborgen de instandhouding van een representatief panel in uw gemeente.

Wij nemen met deze dienst al het werk voor u uit handen. We dragen zorg voor de kwaliteit van het panel en we zorgen ervoor dat u op ieder gewenst moment onderwerpen via een vast contactpersoon kunt doorgeven. Bij ieder onderzoek ontvangt u per mail een helder rapport van met de belangrijkste conclusies. Dit rapport kunt u altijd terugvinden via uw eigen persoonlijke internetsite.
 

 

Een moment a.u.b.